Belgie heeft een lange wereldwijde traditie van chocolade maken. ... Belgische donkere chocolade heeft een klassieke aardse smaak, zoals karamel, en meestal geen zurige, fruitige of aanhoudende bloemige smaken. De wereldwijde populariteit van de Belgische chocoladesmaak is te danken aan zijn troostende en vooruitstrevende smaak zonder al te veel afleidingen.
Antwerpen is bekend om zijn diamanten, zijn bier, zijn cafe's, zijn beroemde port en natuurlijk zijn chocolade. Antwerpen is in feite de economische hoofdstad van Belgie�, en bijgevolg is Antwerpen de wereldhoofdstad van Belgie� als de 'chocoladenatie' bij uitstek. Dit bracht ons, als WTC Antwerpen, op het idee om de unieke, de enige echte "World Trade Center : praline" te creëren.
Over onze 'Maitre Chocolatier' Erik GOOSSENS (https://goossens-chocolatier.com)
Om te gedijen in de chocoladehoofdstad van de wereld, moet er een verschil zijn, of gewoon het resultaat van enkel tevreden te zijn in het leveren van superieure top-kwaliteit. 2 generaties echte "maitre chocolatiers" met een passie voor chocolade die erin slaagden indruk te maken op Royals (Koningin Mathilde van Belgie�), Presidenten en Ambassadeurs (US Ambassadeur Fox), overal ter wereld. Zelfs de meest veeleisende chocoladekenner zal onder de indruk zijn.